Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, January 17, 2012

Silent Mood (T__T)

Assalamualaikum..
Salam 1 Malaysia..
2,3 ari ni rasa tak semangat nk tgk blog..
nk tengok pon tak semangat apatah lagi nk update..huhuu
rasa cam nk delete blog nih pon ader..
aduss..adusss..cian kt my bloggg..
fikiran bercelaru..
so langkah terbaekk
SILENT..
mayb banyak benda yang bermain di fikiran..
macam2 pikiaq..huhuu..
nath la..tataw nk ckp apa..
out dulu la..

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

Friday, January 6, 2012

Akibat Curang

bekerja di ari minggu amat membosankan, 
so cari benda tuk mama gelak sorang2..
kihkihkih :P

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

Sunday, January 1, 2012

Hapy New Year 2012





azam mama tahun baru nihh : 
* mama nak berjaya..
* mama nak berjayaaa..
* mama nak terusss berjayaaaaaaa..
* nak idup bahagia bersama mr.papa n Cik Qhayra + in coming qhayra junior..hehee..
InsyAllah kalo diberi rezeki...Ameen

hapi..hapi..hapi new year to all of you :)))
semuga tahun baru ni lebih bermakna buat kalian semua..PEACE (*____^)

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

Ombak Rindu vs Tentang Dhia vs Nora Elena


Salam semua rakan2 blogger sekalian..
merujuk kepada tittle terhangat di pasaran di atas..hahaa..korang pilih cite mana???
arini nak bercakap tentang cerita ceriti yang amat mama minati, sampai sanggup p kedai cd beli hok ori lagi..huhuu..cite ombak windu jelahh yg ader dvd..1st dulu, cite nora elena sampai mama suh member download on9..tentang dhia incoming kot..arap2 la..kalo bley nak sangat2..ha 2dia nanak jugak2 la..kalo ader juai cd pon mama sanggup beli, punya la jatuh cinta gan tentang dhia tuh..sebelum nih jatuh cinta gan nora elena siap ader gan cd lagi..tunggu canggak xlayan..kalo ader masa terluang tuh layan cite jew keja dia..hahaa..selepas nora elena mama jatuh cinta plak kali ke2 gan ombak rindu..menghabiskan duit masuk panggung, nyaris nk masuk 2x jugak la panggung tuh kes nak layan ombak rindu punya pasai..mujur mama masih waras..(bukan apa kes xder geng nak layan kalo ader layan dahhh buat kali ke2..huhuu) pastuh mama terus menyabarkan diri mama nak tunggu cd kuar, tp xnak cd hok loke, nanak hok ori, bukan main lagi..before nih dah tanya kedai tapi xkuar lagi, masa tuh masih lagi ditayang di wayang, so tunggu jelah..tunggu punya tunggu my lovely frenz, merangkap sister tak resmi, CIKTON cayang gtau ombak windu dah kuar astro 1st, dia cakap dia nak langgan..ini bermakna cd pon dah kuar la..huhuu, kalo bley mama nak beli dvd dr nak langgan astro tuh rasa cam rugi plak berbanding beli cd dia..hahaa..pndapat mama la..hehee

dengan penuh xcitednya mama ke sentosa, AS (syurga cd / henpon) semalam, kes nak cari ombak windu la apa lagi..hehee..p la 1 kedai nih..nama kedai tuh shalow (kalo xsalah eja la), tingkat 1.masuk2 terus mama tanya "ombak windu ader x??" amoi pon bg la kt mama..pastuh mama cakap nanak hok ori, dia pon bg la..mama tanya bpa hinggit, dia kata "8"..mama kata lagi nanak hok ori la..dia pon cakap ori la tuh..mama tanya lagi brpa hnggit, dia jawab "8" lagi (mama trus blur, 8hinggit, 18, or 80) tanya lagi ori ka x nih??dia ckp "ori la, u nak hok kotak kew, kalo kotak 19.90?"owhhh..mama pon harga tuh beza kotak je ke??hok 8ingit tuh dia kasi kotak kertas je..dah tentu la pilihan mama hok murahh..mama suh dia test ok ja..mmg ori la..mama pon xtau apa beza dia..arini mai opis pon duk bertanya2 kat member la..diorg ckp xder besa pon..diorg copy dr hok asal..ntah mama pon xtau..lantak la..janji mama dah dapat tengok..beli kemarin sampai arini 3x ulang dah..gila toi mama nih..semalam layan sorang2 sampai 2pg, cik Qhayra gn mr.papa dah lena dibuai mimpi indah pa ntah..ber+ sedap tidor la ujan semalaman plak..hehee..ala mama nite duty arini, 2pasai leh layan sampai 2 pg..heheee..walaupon mama gila tgk cite tuh, but di ati mama tetap memilih novel berbanding movie tuh..byk juga beza movie gan novel, diorg cakap 80% dr novel, tp mama rasa cm 50% jew..

dalam masa yg sama, ati mama terpaut/jatuh cinta gan tentang dhia la..tgk drama tuh byk menyisarkan suka duka kehidupan..kadang2 tertanya jugak wujud ke keadaan n jalan crita tuh dalam kehidupan kita?? mungkin ader kot noh..1 dlm 1000 pa..hahaa..jahat btoi la mummy zikir tuh..geram mama tengok..sabo jelah..mama xpernah miss cite tuh..kalo tertinggai pon mama buka tonton or youtube..betapa mengikuti sungguh..yg bestnya kalo nite duty, kalut suh orang kat koleksi khas buka tv3, masakan main suiz tv dicontrol di atas, mujur la mama bekerja di konter utama ader tv..hahaaa..tunggu canggak lagi xtengok..hahaa..macam2hal..usaha kan tangga kejayaan..hehee..ending pon best, bila zikir n dhia sama2 mati, konon2nya cinta n jodoh diorg hingga akhir hayat la..last2 si mummy tuh jugak senang lenang..huhuu..ingatkan Melly tuh nak mati pasai insap n baek sgt..hmmmm..habuan la..ap2pon tentang Dhia memang besttt..terbaekkkkk..
bila difikirkan  best aper kalo ombak rindu tuh dijadikan drama, mungkin bley kalahkan tentang dhia apa..kan..kan??huhuu..byk part jugak yg beza dr novel....ntah la..dah abes mama merapu, mau sambung keja sudahhh..adiossss :P

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)