Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, November 30, 2012

GSF : Hapi Besday sis Ayuni & Salam Takziah K.Nurul


hapi besday sis ayuni.
Smg panjang umur murahh rezeki. Dan sentiasa diberkati Allah swt.


Maaf n3 nih terlalu ringkas. Sebabnya saya hanya meggunakan telepon..hehee


Korang bley la ke blog sis ayuni oke.

********************************

 
Salam takziah buat KaK Nurul sekeluarga di atas kepulangan 
ayahanda beliau pada 29 November 2012 aritu.
maaf terlewat suda saya mengetahuinya
semuga rohnya dicucuri rahmat dan 
ditempatkan di kalangan orang² yang beriman. 
InsyAllah Ameen.

buat akak sabaq banyak² ya. setiap yang idup pasti merasai mati.
ajal dan maut semuanya ditangan Tuhan :)

sekian (!)



post by :
cik Puteh

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

Thursday, November 29, 2012

Diyan oh Durian

assalamualaikum
*jawab jang tak jawab.

maaf yer lewat hapdate blog..hihii.. tau apa yang saya buat tadi??
compom tak tau coz tak bagitau..hehee..
saya abeskan Adam dan Hawa..penat kan nk tunggu episod dia. sya nih mmg tak sabaq nk tahu keseudahannya jadi, saya pinjam novel gan opismate.
yeahhhhh.. saya dah baek la baca..skg baru siduk nk hapdate blog..kuikui.
*puaihh ati aku..

terbaekkkk la jalan cerita dia..panday penulisnya, Aisya Sofea..kora
ng nak tahu baca sendiri la..kalo malas nk baca download dramanya..compom layan sampai abes..sy nih jenis tak sabaq nk tahu cerita seterusnya, so amek keputusan baca novel la..bukan bermakna lepas baca novel, drama tak tengok. drama tetap tgk tau, tau nper pasai ader "AA" la..hihii

*intro di atas tak der kena mengena tajuk n3 arini.hahaa..
tengok image d bawah tergugat takk..???
tergugat bg mereka yang minat durian..ngeee

ini buah manyakkk sedap. Isinya sedap..perghhh terbaikk la..mau taknya ianya segar dari ladang tau..buah yang baru jatuh dr pokok.kulit yang maseh belum terbuka..bila nk kopeknya punya susa..tgk isi macam tak masak tapi itulah buah yang paling bestt tau..rasa manisnya makan masih terasa gasnya..nak cakap tak tau.tp sapa2 yang pernah makan durian yng baru jatuh dr pokok tuh dia tuh dia tau la macam mana rasanya..mmg tiada tandingan gan durian2 yang kite biasa beli..tengok saja pada image di atas..sepertinya buah tak masak kan tapi ada kan kesan lekuk dek jari saya yang menekannya..itu jelas membuktikan bahawa buah mmg masak dengan eloknya..hihii sedap sangat kalo u'olls nak tau..
*maaf pada mereka yang terliurqqq.hehee..

Jum kite tengok plak pokok durian yang dikatakan tdi.jeng..jeng...
Ha nmpk tak buah2 yang banyak di ats tuh..
kalo tak nmpk sila klik image kasi besaw yerr..
senang nmpk sikit..hihii.

saja je nk kasi u'olls terigin..hehee.
jangan marah nahhh..

insyallah esok nk ke dusun lagi..
jum sapa nak ikut..??
cepat angkat kaki..hehee :)

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

Wednesday, November 28, 2012

Aku Dah Ader (!) Ko Aderrr..???


PERHATIAN..


WARGA² BLOGGER SEKALIAN
EXSPECIALLY GSF 
YANG DAH MEMPUNYAI AKAUN

BOLEHLA meng"FOLLOW" SAYA OKE.
FOLLOWER ANDA AMAT SAYA HARGAI.

U FOLLOW I FOLLOW..

utk makluman lanjut sila ke 
KAK DIEYANA punya BLOG.

sapa² yg belum ada tuh buat la..bukan susa pon..
pastu jgn lupa follow kite plak.hehee

adiosss :)

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

Sunset @Kampung Tercinta.

Assalamualaikum semua
*jawab² jangan tak jawab
 
indahnya alam ciptaan Ilahi kan??

 tahu ke katna nihh??
ya, dekat kampung saya yang tercinta..
 
image di ambil di atas jambatan yang agak tinggi.
cik Qhayra sebut "Titi Tinggi".

jambatan nih dibina kerana projek ketapi berkembar.
*betul ka tak aku tak tahu..hahaa. malas nk bik port..huhuu
apa kena gan dia nihh??hahaa

pestime tau saya naik jambatan nih.
jambatan nih merupakan jenjantas bagi penduduk ke seberang.
seberang tuh ada kampung tau.
sebelum nih diorg lintas ikut laluan ketapi jew.
so, apabila projek itu diadakan 
takkan la nk biarkan penduduk tuh lintas ikut jalan bawah tuh,
so kena la ada laluan khas kan.

kang dilanggar ketapi yg laju plak..hahaa
aku duk mereben pa plak nih..

jum layan picture di bawah.

nmpk kan laluan ketapi yang hampir siap tuhh..

posing mama jgn xposing..kahkah
ciwi kan xpernah naik titi nihh,huhuu


ni jln ketapi yg dikatakan tadi,hahaa
peace yo.
gan gambaq cukup mau..hihii..

dulu wan slalu bawah cik qhayra n cucu²nya yang lain ronda² sini,
tapi skg tak lagi la coz wan tak berapa sihat.
cik qhayra pula asek kata "lama dah wan xbawak adek naik titi tinggi"
so, aritu mr. papa bawak la ank daranya yg kempunan nk naik titi nih.
hahahaha.yg syioknyaaa mama lebih teruja.
maklumla tak pernah naik pon.hahhaaa.

sekian (!)

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

Tuesday, November 27, 2012

GSF : Terima Kaseh Kak Aima


Assalamualaikum semua.
*tlg jawab dulu..hikhik


posto..posto..

yeahhhh..
masuk keja arini terus je nampak sampui surat wana biru.
dan tertera nama pemiliknya
tak lain x bukan tuk saya la..hihii..

tengokk isi kandungannya,
ta raaaa..

kiut kan??
freme panda yang kiut dan sangat shomel..
tengok pic ha siap snap gan puan punya belog lagikk.
terbaekkkkk..hihii

tau ker kiriman dari siapa??
compom dah tau kan coz di tajuk tuh dah gtau dahh,.hehee
tempek sekeping muka beliau
maaf kak saya curi pic akak..hihii

tima kaseh Kak Aima.
buat susa² jew akak poskan tuk saya.
kiut sangat dan saya sangat sukanya.

boleh la letak muka cik Qhayra di situ..hihii.

smg persahabatan alam maya kite berkekalan selamanya yerr.
bukan gan Kak Aima jew tau..gan U'olls skali lerr
InsyAllah ^_^

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

Monday, November 26, 2012

Birthday Tiga Beradik


Assalamualaikum semua.


dah lama saya simpan n3 nih tau..gara² pic tak leh nk upload lerr..fuhh penattt arrr..menyusahkan betul..tension aku..huhuu

1st of all, tima kaseh diucapkan pada kawan² yang membantu pulihkan keadaan.kwn² yang tlg selesaikan masalah yang saya hadapi kat n3 INI..penatt juga ek nak buat dia..kalo tak paham betul² mmg takleh nak buat..berkali² saya buat tau..tu pon nasebaik ikut totu yang LyaFrina ajarkan..kalo tak jenuhh saya.pakai tak berblog la..

oke, terus ke tajuk utama arini, pada 17 November lepas, Ayong (kakak sulung saya) ader watkan kenduri kesyukuran sikit sempena hari lahir anak² beliau. kalo korang nk tahu, anak² ader 3orang dan ketiga² anak beliau lahir bulan November.

si Abang Hamzi lahir 11.11.2001 jam 11.09mlm 
*cantek x date dia?
si abg nihh mmg saya ingat time n datenya coz senang ingat..hihii
Nabil Najwan aka Acik Abin DAN
Nisrin Nabihah aka bb Nisrin 16 November.

*molek tak tarikh² bersalin dia.senang nk ingat, yg bestnya ank kedua n ketiga beliau tarikh yg sama tuh..senang kan nk celebrate..xpayah pikir dahh..hihii
kalo nk tau cmna dia buat tanya lah dia.ahakksssss..

xder la.semuanya di tangan Allah kan..kdg² kite hanya mampu merancang Allah jua yang menentukan..setuju tak gan kenyataan itu..kalo setuju sila angkat kaki..yuhuuuuu..

so, our kenduri wat 17hb coz ari sabtu my dear sis cuti lerr..
kenduri tak panggil sapa² pon just adikbradik dekat je.
nak buat ari jumaat kan pheglih keja..
ohya, kakak saya keja kt perlis. 

jum arrr layan picxa yang tak seberapa nih yerr..

Selamat Ulang Tahun 
Hamzi Hakimi
Nabil Najwan
Nisrin Nabihah
May ALLAH always bless All of U
17 November 2012
Menu :
Pulut durian
Kuih Muih
Ashu Eran aka Mr. Papa
ini semua sepupu sepapat kiteorg.
geramm gan cik Qhayra tak ikat rambut..
rimas tgk..erghhhhh
Antara menu yang ada..
acara memotong kek
sebahagian sedara yang hadir.
budak ini pon sibuk jew nak potong jugak..hahaaa
sabo je mlayan karenah anak²..fuhhhh.
lastly pixca wan aka my lover daddy yang tak berapa nak sihat..
menunggu kedatangan sedara mara tul bacaan doa selamat..

abes cerita ceriti saya yang ntah apa² ntah..hikhik
smg mnjdai kenagan terindah buat 3bradik nih yerr..

sekian (!)


Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

Tolong Ajari Aku :(

Assalamualaikum semua.
*wajib jawab dulu*


kawan² yang baik hati tlg ajar saya cmna nak bila jadik cmni..
sebelum nih ok jew..xpernah plak jadik gini..2,3 ari nih jadi cmni plak..
sya tak pandy la..
kat mana ek?? nak edit pic tuh kasi kecik sikit..adeyy penat la gini..

sebab benda alah nih la blog saya tergendala tau..

bila sya upload pic dia kasi warning ats nih..
 
bila saya klik button upgrade tuh dia suh beli plak
apa kena ntahh..
saya nih dah la xbrapa pndy..
penat betul la..
 
KAWAN² TOLONG AJARI SAYA KEJAP..
 
pertolongan anda didahulukan gan ucapan
RIBUAN TERIMA KASEH BANYAK²
JASA KORANG JADI KENANGAN
peace (!)

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

Sunday, November 25, 2012

Maaf Ya (!)


Assalamualaikum semua..


mohon maaf pada semua kerana lama tak hapdate belog nih..
ada hal yang nak di uruskan

InsyAllah 
selesai semua,
saya kembali berblogging ya..


adiosssss..

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

Tuesday, November 20, 2012

GSF : Akukah Yang Terakhir ??


Assalamualaikum semua
*tak jawab dosa..



hapi besday to u
 semuga panjang umur, murah rezeki,
 senantiasa berbahagia bersama insan tersayang hingga akhir hayat.
dan sentiasa dirahmati Allah swt. insyallah (^_*) 

nah kek MV.
makan samapi abes tau..hikhik 
 
alamak, lambat suda, minta maaf banyak² ya MV, dq tak on9 2, 3 hari yang lepas, so mmg tak hinggat la sebeday MV. arap MV tak kecik hati ya..

Adakah Dq orang yang terakhir wish sebeday MV??
iskkk rasa bersalah la..maaf sesangat ya MV.. 



Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

JJCM lol


assalamulaikum semua..

alahaiii..lama menyepi. fuhh..fuhhh..manyak abuk dahhh..hakhak..
ekceli, bukan sibuk pon..cuma malas nak bercerita..
biasa la kadang² kite rajin kdg² kite malas.betul tak??

lagipon nak tau apa yg sy buat skg.hah..
sebenarnya, belog tak berhapdate tuh kes
skg nih duk sibukkan gan layan drama Adam & Hawa la..
hahaha.. semua dah laju smpy episod 49, tapi saya beru merangkak² 
pelahan-lahan tengok kite tuh..
almaklumla mana ada langgan astro mustika HD tuh..

mujur ader ehsan kawan² tulun download cite tuh..
layan la jugak saya..
kalo tak kempunan juga la..
nak harap baca novel malass sesangat² ehh..hukhuk

panjang lebar pulak saya berceloteh ek.
n3 nih pon dah lama save draf, tak sempat nk publish..
 ini bermakna n3 nih dah lama basi..huhuu.

layan pixca bawah ek..
2bradikk..
opsss, 2branak oke.
yang kiut miut arrr..
ehh bukan mama anaknya jew..hikhik
my amoi yg kiut lol..*puji ank sendiri :P
rasa cm budak besaw dahh..
my FIL
BIL n MIL

iskk paksu nih sabo beno, tahu la lapo pon..
ermm tak sempat nk snap[ pic tau..
ehhh part mana pulak nih..

ha nk cite nih, balik dr makan terus singgah mall nk belikan paksu track suit.
bila dah singgah tgk² cik qhayra pon dapat habuan lerrr..

maktok belikan my amoi baju anry bird..hikhik
rezeki ank mama la..Alhamdulillah.
budak ciwi try baju baru..
suk tgk my amoi ikat sanggul situ..
ikat sanggul tuh tok ton yg belikan..

p/s : makan kat atas tuh msg si Ayu nk jumpa..
alih² dia suh gi padang besaw plak..ermm jauh la pulakk..hikhik.

utk cik Aini plak, maaf sy tak dapat hadir knduri tuh..hajat ati mmg nk pergi. alih² masuk keja ramai pulak yg cuti jadi tak cukup org nk cover. so tak dapat sy berjumpa kalian..maaf ya.

utk grup whatsApp pon sy tak sempat nk bersembang..penangan Adam & Hawa pnya pasal la..hikhik..sori ek :(

Ayu n cik Aini, lain kali kite jumpa ek. mudah²an ader la jodoh kite. Amin :)

ehhh, abes melalut nihh, nk sambung cite Adam & Hawa k.
nanti² la saya terjah umah korang..komen korang pon sy belum publish.
nak kena terjah satu persatu dulu..see u later..
babaiii ^_^


Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

Monday, November 12, 2012

Alamak Silap Sudaaa..



assalam semua..

alamak silap la ehh pasai n3 before nih..
kat mana tu??
korang scrolldown oke.
aku suda tukaq date event yang jauh besa event tersebut.
 beza kan??
 mau tak bezanya,
sambutan y melibatkan 2 agama y berlainan..

ampun yopppp..
saya sendiri tak tgk kalendar la.

then tengok jadual shif tuh pon minggu lepass.hukhuk
esok cuti deepavali
then,
khamis : cuti awal muharam..

tima kaseh pd kawan² y sudi betulkan kesalahan tersebut..
mood, tahu nak cuti jew, tapi tak tau cuti pa..
hakhak, nak cuti sangat2 la jgn jadi gitu..huhuu

this is my mistake..maaf semua..;(
hapi holiday ya..

adiosss (!)

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

New Glasses



Assalamualaikum semua..

layan gambaq dulu la..
 jenama : cap ayam.
sapa nak meh cari gan saya ek..hikhik
murah² saja :)

tayang pic tuan punya sepet mata japp.
baru di amek kat kedai
terus pakai,
naik keta melaram posing..hukhuk

ahli gsfianzz yg ader What Apps dh tgk kan pic nih??hihii
 sesuai tak??
adakah pelik dengan wajahku..
komen sikit..bukan minta puji oke..hikhik
katakan apa saja sya terima gan hati terbuka.yuhuu

ciwi la katakan sepet baru..huhuu
masa nih otw blik kg..
usah ditanya, asal ujung minggu je mesti lepak kat kg daa..
baru besttt maaa..hikhik
 gambaq yg diedit..
menyampah tak abes² edit pixca dia..
maklum la hobi..
ada lagi koleksi pic y diedit jum terjah SINI & SINI
kot² la nak jamu mata..hikhik

ini yang diambil arini..ahakss
lokasi : kaunter utama PSB

hahaa boleh cmtuhh, student takder balik kg raya..
kite pon raya jugakkk la..hikhik

nota kaki
esok : cuti awal muharam
rabu : kembali keja (insyAllah)
*mana la tahu kot² xdapat mghadirkan diri ke,
coz arini pon dah naik malass dehh..hahha (marah boss aku
khamis : kembali cuti diwali.

hapi holiday buat semua..
ati² di jalanan walau di mana anda berada :)

sekian (!)

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

Saturday, November 10, 2012

Baju Baru Cik Puteh



Assalamualaikum semua ^_^ 

apa khabar kalian ya?? hope semua sihat² belaka ya..
rindu gan korang semua..
Ya Allah lapangnya dada saya setelah penat mentelaah n memerah otakk.
 exam dah tamat suda..hikhik

arap² semuanya baik² saja.. 
pejam celik pejam celik dah nak masuk semester 3 dahh.
pantas betul masa berlalu kan??

oke lah tak cite bab nih lah..
y berlalu biarkan berlalu.
kalo pikiq pon buat sakit otak ja kan??huhuu
kite tgu result jelah. tawakal'tuAllah :) 

layan dulu pic bawah nihh..
cer teka apa benda alahh tuhh??ahaksss
cepat teka..
kiut tak??
gabungan wana pink n ijau..pinky² gitu..hikhik 

cepat la teka..
123..

jawapannya adalahhhh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

ta raaaaaa...

baju baru for my cik putehhh..
oke takk??

suka la cik puteh kite kan? dapat baju baru..
hikhik..kite nih haa lagi..lagii..lagiii SUKE sangattttt..

note:
sedang berusaha menjejaki jari jemari d umah korang k,
ohya, sebelum tuh nk ucapkan ribuan terima kaseh byk² kpd korang
coz sudi singgah jugak umah kite y tak seberapa nih walaupon 
sy tak ke umah korang..
tima kaseh byk² lah yerr..
oke, skg saya ondaway ke umah korang tau..tungguuuu..
sediakan makanan best² sebab perut kite tgh lapo nih..hakhak..gilerrrss
 
 sekian (!)

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

Thursday, November 8, 2012

Paper Akhir : Komputer


Assalamualaikum semua

harini bermula exam jam 9.00 am
paper : Aplikasi Komputer dlm Pengurusan

Ya Allah permudahkanlah bagi ku dalam menjawab semua soklan.
berikan lah aku ketenangan semasa berada dalam dewan peperiksaan
Amin :)
Doakan saya berjaya jawab semua soalan dengan baik ya (!)



nota kaki,
n3 ni autopublish
sekian (!)

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

Wednesday, November 7, 2012

Kepala Ku Sarat


Assalamualaikum semua..

Rindu sangat gan kalian..rindu nk berblogging n berBW..kalian rindu saya??hikhik

Tak sabaq nk abeskan paper terakhir esok..
erghhh kpala sy bagaikan mau pecahhh..penat + letihh  sesangat..

Ekceli paper ekonomi wat saya down..arap2 sangat2 yg sy lulus paper tuh..sy x minat mgira..erghhhh..taknak la pikir yg lepas.

Teruss fokus tuk last paper esok..Ya.mengharapkan paper esok adalah paper yg terbaekkkk.. Amin..

Mudah2an esok dapat sy mjawab gan baek n dapat kputusan cemerlang sbg back up paper ekonomi.

Saya memohon kalian doakan saya ya..amin..smg Allah permudahkan saya utk mjawab soklan esok..Tawakal'tulaAllah. ;)


Note : nak sgt BW. Tp kan apa daya saya.. Berikan sedikit waktu tuk sy.. Maaf ya kalian tak dapat ke umah kalian terutamanya umah ahli GSf ;) segalanya selesai sy dtg jenguk kalian..insYAllah..


Post by : cik puteh kesayangan

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

Monday, November 5, 2012

2nd Paper : Ekonomi


Assalamualaikum semua

harini bermula exam jam 2.30pm
paper : Ekonomi dlm Pengurusan

Ya Allah permudahkanlah bagi ku dalam menjawab semua soklan.
berikan lah aku ketenangan semasa berada dalam dewan peperiksaan
Amin :)
Doakan saya berjaya jawab semua soalan dengan baik ya (!)



nota kaki,
n3 ni autopublish
sekian (!)

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

Sunday, November 4, 2012

1st Paper : Hub. Etnik


Assalamualaikum semua..


harini bermula exam jam 2.30pm
paper : Hubungan Etnik

Ya Allah permudahkanlah bagi ku dalam menjawab semua soklan.
berikan lah aku ketenangan semasa berada dalam dewan peperiksaan
Amin :)
Doakan saya berjaya jawab semua soalan dengan baik ya (!)



nota kaki,
n3 ni autopublish
sekian (!)

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

Friday, November 2, 2012

Skul Uniform Cik Qhayra


Assalamualaikum semua..

selamat pagi khamis, setiap khamis jew, agak sibuk, nak wat itu nak wat nih.. maklumlah masa agak singkat coz blik 3.30pm. ermm 1st November dah arini yerr.. erghhh lagi 3hari bermula lah final exam.

aritu ramai jugak tertanya² apasal cik qhayra sorang jew tak pakai baju skul..kawan² lain semua ada baju skul.  bukan anda jew, mama pon hairan apasal kanak² lain ader anak mama tak der..hukhuk.

ekceli, masa awai tahun dulu dah gtau nak baju tuh, tapi kata cikgunya saiz takdak. nak order lain, then kite pon tunggu la diorg gtau..sampai kesudah tak jugak gtau..last² mmg cik Qhayra takdak la baju tuh..lepas insiden tuh, terus mama order baju dia, cikgu ckp kalo ader dia gtau.. 2,3 ari cikgu pon col gtau baju dah ader saiz qhayra, cikgu tanya nak ke tak?? terus mama gtau nanak 2pasang..hukhuk

ta raaaa....

lawa tak uniform cik Qhayra???
warna tema universiti kunin & biru.

pestime pakai baju sekolah..
excited dia..alaih² naik keta nak nangis 
bukan pa nak galas beg sangkut gena ntah..tak sempat mama nak tengok.
huhuu pagi² nih besa lahh mama pon kalut dia lagi² la kalut..hukhuk

apa yang membezakan gambaq di atas dan bawah?? teka cepattt..1,2,3 

yeahhh kerana baju yg ber"tuck in" (betul ke aku eja nih..nanti kang ader jew nk say aku bodo..ah lantok lahh, janji aku paham korang pon paham..hukhuk)
mana lebih kemas, of kos la gambo di bawah kan??hihii.
alolooo kiut anak mama berbaju sekolah.. lain beno pulak rasanya,
nampak sgt yang anak mama nih dah besaw..hikhik. 

noted :
final exam bermula 4hb hingga 8hb november 2012
insyAllah akan menyepikan diri untuk beberapa hari..
abes jew exam pd 8hb buley la berhoray² di umah korang k.
wish me luck oke.!!
adiosss (!)


Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

Thursday, November 1, 2012

Doa Hari Peperiksaan


Assalamualaikum semua.

Doa ketika masuk dewan peperiksaan
 



  Maksudnya: “Dan katakanlah: “Wahai Tuhanku! Masukkanlah daku dengan kemasukan yang benar lagi mulia, serta keluarkanlah daku daripadanya dengan cara keluar yang benar lagi mulia; dan berikanlah kepadaku daripada sisiMu hujah keterangan serta kekuasaan yang menolongku.”

**************************************************************

Doa Menerima Kertas Soalan


 Maksudnya: “Wahai Tuhanku, lapangkanlah bagiku dadaku. Dan mudahkanlah bagiku tugasku. Dan lepaskanlah simpulan daripada lidahku, supaya mereka faham perkataanku.”

******************************************************************

Doa ketika sukar menjawab soalan

 Maksudnya: “Ya Allah! Tidak ada kesenangan melainkan pada perkara yang engkau jadikan kesenangan padanya. Dan engkau menjadikan kedukacitaan dan kesukaran sebagai mudah dan senang jika Engkau kehendaki.”

*******************************************************************

Doa ketika sukar menjawab soalan
 Maksudnya: “Ya Allah! Tuhan yang menghimpunkan manusia pada hari yang tiada keraguan padanya. Himpunkan barangan dan maklumat yang hilang daripadaku"

sumber : Tips Peperiksaan

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)