Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, January 16, 2013

Dapat Gift Dari Mereka


Assalamualaikum semua


maaf entry nih dahh lama basi. tapi tetap juga nk publish, sebabnya n3 nih merupakan entry penghargaan kepada mereka yang sudi mengingati diri ini. terima kaseh yang tak terhingga atas peringatan yang diberikan.

1stnya, saya dapat gift daripada ShidaR. sepertimana korang tgk image dia ats ini, ada brooch dan juga klip rambut. katanya kliktuh tuk cik Qhayra tenit saya. itu lah kan bukan mama jew dapat, anak pon dapat juga. kalo korang nak tahu shida inilah yang tlg saya editkan blog saya skg nih..beliau sangatlah kreatif. semua blog yg beliau editkan lain² designnya. memula saya kenal shida hinggatkan beliau sombong, mau taknya masuk ke blog beliau sangatlah ohsem. tapi bila dah kenal, mmg sangat pemarah orangnya, sangkaan saya meleset sama skali. hehee itula orang ckp "tak kenal maka tak cinta". trima kaseh byk² ya Shida :D

2nd gift datangnya dari Terengganu..Blogger yang pernah saya jumpa dalam entry INI. tak lain dah tak bukan dialah empunya blog http://wardahilmu.blogspot.com. sesuai sangat nama blognya dengan pekerjaan beliau sebagai seorang pendidik. ibu kepada si comel Hannah, yang dikenali kak Dayana. ekceli, saya yang minta tlg kak Dayana belikan saya keropok leko dari terengganu. saya sangat suke makan kopok dari negeri Pantai Timur nih. sebab tak menahan gan "keteringinan" teramat sangat, so saya minta tlg kak Dayana la, mujur kak Dayana sudi tlg belikan tuk saya. tima kaseh byk² kak..terharu saya..opsss, saya teringin saja tiada maksud tersirat oke.hehee. ohya dalam bungkusan beliau itu ada juga beliau serta FM sebagai tanda ingatan beliau gan saya.betambah lagi Koleksi FM saya. katanya, masa beliau jumpa saya aritu, beliau takdak kasi apa² gan saya..saya tak kisah la akak asalkan persahabatan kite berpanjangan. InsyAllah :)  
see, FM dan bungkusan kopok leko 


kiriman ketiga datangnya dari Perak. Pemilik blog http://cahayacita2.blogspot.com seperti yang tertera di note dalam image dibawah ini. dikenali gan nama Cik Nur dikalangan ahli GSFianz sekalian. orangnya sangatlah peramah..hinggat masa memula nk rapat gan Nur, saya ingat Nur nih baru amek SPM tau..kahkah.. lawak lorr. tau knpa saya ckp cmtuh, sebabnya Nur ada komen gan saya di entry INI masa itu saya sibuk nk exam. saya baca komen pon bercelaru saja. maklumla fikiran bkecamuk, macam² pikir, masa tuh cik Nur komen saya baca cik Nur ckp dia nk amek SPM. salah baca daaa.. yang bestnya Nur pon nak tergelak bila saya tanya dia Nur nk amek SPM ka??

dah tuh kami lebih mgenali dalam WhatsApp.. Nur ingat tak lagik?? compom ingat kan??hehee lawak sguhh..ohya Kak Dayana gan Cik Nur merupakan keluarga GSFian juga tau..diorg ni semua sangatlah peramah dan baik hati.
gift dari Nur berupa Key Chain dr Melaka.
Mesti Nur beli masa Gath diorag kat melaka aritu kan??hehee :)
terima kaseh bebanyak Nur ats ingatan yg diberikan.. 


Terima kaseh semua yang sudi ingatkan diri ini.. terharu sangat gan pemberian kalian. seronok sangat mengenali korang, korang, dan korang semua..Semuga persahabatan kite di alam maya ini berkekalan hingga ke Syurga ya..sapa² nak datang Kedah gtau oke, boleh kite jumpa tau. Insyallah. ^_^  

image by instagram

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

44 comments:

Saya Disini said...

bnynye tahniah

Nazayiena Ayiena said...

Seronokkan bila dpt pemberian dr kwn blogger nie.
Sedapnya keropok lekor.

QasehnyaRania said...

alhamdulillah rezeki kan :D
seoga persahabatan kekal :D

Mrs Velentine said...

wah banyak hadiah..hehehehe

Che Rosliza Che Mat said...

tahniah...

kinara kinatara said...

wah bestnya kak...huhu..kina pom dapat keychain tu tapi x tengok ag..ade kat umah:(

CikZaniff said...

hadiah lagi..syukur rezeki kan..:)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Alhamdulillah..murah rezeki..^^

are_lin@yu said...

wahh beznya depa dapat hadiah.hehe

Kesuma Angsana said...

mmg sweronoklah dapat gift2 dari kawan2 blogger kan

ieda said...

tahniahh dik !
seronoknyaa bila diri dihargai kan .. banyak adiah tuu ;)

QA's ~ mamapapa said...

syoknya dpt gift :))

Nisah Idham said...

rezeki..
semoga ikatan persaudaraan kalian kekal ye..
tak kisah di mana pun kite berada. silaturahim kan terus ada... (^_~)

Misz Mieza said...

Bestnya dapat banyak ole2.. =)

~MommyAida~ said...

wahh bestnyaa..dapat banyak hadiah..tahniah Deq Qienz..

MAZLIZA ABD RAZAK said...

banyaknya gift

Nyue said...

wahhh..untung nye akk dq..bnyk dpt souvenir..hehehhee...

Cik Nur said...

adehh..!
letih gelak baca entry ni deq..!

Nur ingattt...!
mana boleh lupa bila org kata kita mcm 17 tahun...kembang sat..! hahahahaha... :p

apapun, harap deq sudi terima pemberian nur yg tak seberapa ni... :)

Fieda Rafli said...

tahniah..murah rezeki dapat hadiah dari kwn2..

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

bestnya dpt gift:) singgah sni:)

lelamaisara said...

best kan dapat banyak adiah..rezeki...

inche hlovate said...

syok la dapt gift

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam ..
wah..tahniah! seronokkan dpt gift dari rakan2 blogeer :)

Cik Aini said...

untung lah kan dpt kwn2 baik terutama gsf.. :)

Deqla manjew said...

wahh..sekali harung entri..jadi byk hadiah yg dpt..hihi.. untungnya dia... :)

izan mama mia said...

wah byk dapat gift... tahniah :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah..murah rezeki

Cho Zila said...

seronok ada kawan maya yang prihatin gini.. bersyukurlah...

Si Matatajam said...

Bestnya DQ..dapat Kepok siap ngan FM lagi...

intanfirdaus247 said...

Salam Jumaat buat Dq..sorry rasa cam lama x jengah kat blog cantik nih...DQ sihat? hope DQ sihat selalu..ameen...
Miss u!

LYAfrina said...

alhamdulilah.. tanda persahabtan dr mereka...

Pykaa Pdott said...

bnyak jugak la sis dpt dri blogger2 eh . untung sis :)

9n0L4 said...

byk ye dpt hadiah. kepok tu la paling best. hehe.

Etuza Ezawarna said...

sebenarnya kita kena menghargai pemberian orang ni...

Shida Radzuan said...

sama2 dear hehe..tak kenal maka xcinta betul tu :)

Cik Nur said...

Nur rasakan deq..nur dah komen dah entry ni..

hehehe..cuma tgk..ada tak..?hehehehe.. :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam sis..
wah...tahniah2..rezeki :)

mama said...

wah tahniah ..rezeki kan..

intanfirdaus247 said...

Tahniah DQ..rezeki..cantik2 belaka

dya bunga said...

syoknya dpt hadiah..hihi

mama aryan said...

Bestnya dpt byk hadiah

Chic Na said...

asyik dpt hadiah je kan. best betul. hihi..

Dayana Bahar said...

Eik.. baru baca.. hehe...

wan nurul hezrina abd halim said...

wahhh semua dapat dah2=)untung2