Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, January 6, 2013

Idea Please.!!


Assalamualaikum semua..

nak tanya sikit?? 
gi mana caranya nk amek picture dlm fon sedangkan apabila cucuk USB,
 ia tak detect aka baca ?? tension la kalo jadi gini..

byk n3 saya tertunggak tau..geram sguhhh..
pc dekat opis nih buat hal pulokk dahhh..

so, rakan² yg dihormati & dikasihi skali..
ader idea tak cmna nk buatt??
huhuuu

dah geram dah nihhh..
kalo nk amek pic dari pesbuk..
pesbuk plak diblok d opis..
adeyyyy..
bertambahh tensionn akuu..

iskk geram betul la..
cmna??camna nak buat..

sila la bantu saya..
bantuan anda amat diharapkan.

terima kaseh.

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

18 comments:

L.O.V.E.P-QaH said...

Jgn tension2 ye..klau fiqah, slalunya bluetooth trus dari hp ke laptop..

sHaRiNa eLyaNa said...

emm...cmna ya? guna card reader la jwbnya..kalau pc ada bluetooth bole membantu jg hehe..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

kita pun tak tahu..harap² ada kawan² lain yang dapat bantu..

ros_reeza said...

Tak berapa nak pandailah bab bab ni. Tapi kalau kat ofice Ros, sebarang pendrive atau brodband memang pc tak leh detect sebab bhgn IT dah format dan sekat. Hanya pendrive ofice je yg kita boleh cucuk :-(

mummY daniSha said...

kalau gune bluetooth?

kinara kinatara said...

alamak..kina tak taw..:)

Chic Na said...

kalau lappy ada bluetooth, terus bluetooth kan aje. ;)

Cik Nur said...

rilek2...dah dapat jalan pyelesaiankan tadi..?

tp nape eh xboleh baca...
pelik jugaa

Deqla manjew said...

x dapek nk nolong.. huhuhu

Mrs Velentine said...

upload ke FB then copy jer ke blog..

Nyue said...

nyue xdpt nk mbantu ni..nty nyue try tnye Fh, dia tahu benda2 cm ni..huhu

fieda said...

tak reti gok..

LYAfrina said...

kat opis lya lg la..fb & blog di block..

shidaR said...

kalo save kat memory card kan..cucuk guna card reader k :)

Cik Aini said...

rsnya wat mcm cikna kata tu lah..
tp kalo pc mn nk ada bluetooth nya kan..cr usb yg wayar pendek mesti bleh DQ..tp ssh jumpa tau USB yg tu..ai ada satu tuk pakai kat opis je..kalo yg panjang ckit tu mmg xleh detect..hehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

jgn geram2 rileks sudah dlm berbelog huhuhu

Dayana Bahar said...

bluetooth je... takpun sent je gambor tu ke google...

Cinta Misteri said...

Cadangan yg sama dr yg lain....blootot jer lg sng. Skang CiM suka instagram, CiM punya instagram block so sng, upload situ dulu baru copy masuk blog