Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, January 21, 2013

Jumpa Blogger Cik Ai


assalamualaikum semua..


satu hari tuh, kami ank branak nk ke satu tempat, di mana tempat tuh sangatlah glamer sebelah utara ini. korang tahu mana tempat yang dimkasudkan itu?? yessszzaaa..pandai pon ya korang..tak lain tak bukan Kuala Perlis.

kebetulan sebelum tuh, saya ada la sembang gan sorang blogger ni..orangnya juga dari utara. sembang punya sembang, upenya umah dia tak jauh dari umah saya. cuma dia bkerja di Kulim..kiranya umah mak gan ayah dia la di sini.hihii.

so, kiteorang pon macam berjanji la, kalo dia balik sini kiteorg nk jumpa. ader satu hari tuh, saya gi makan kat satu tmpt, dan dia pon tahu mana tempat tuh, saya col dia, then dia gtau xdapat nk jumpa saya coz dia baru jew smpy kangar, so kiteorg xdak jodoh.hihii.

then, lama selepas kejadian itu, skali lagi dia gtau yang dia blik kampung,. saya pon semangat la nk jumpa dia..ehhh..lupa pulokkk.. dia..dia.. lupa plak cek nk abaq sapa "DIA" yang dimksudkan..hehee

family GSFianzz sure tau kan sapa dia nih yang keja kat Kulim nih??hahahha..

opkosss la Cik Ai kite yang chumeii bam² nihh..hehee.
buktinyaaa.. tgk image di bawahh.. 
 jeng..jeng ^_^
 
dah percaya kan..kan??
baguslahhh..
orangnya mmg chantek.
peramah pulokkk tau..
suke sangat jumpa gan Cik Ai nih tau..
memula saya pon agak segan la nk jumpa gan dia, 
almaklumlah, saya tak cantek pon..perasan ja cantek..hehee. 

dah tu tau, malu juga gan Cik Ai nih. tau sebabnya salah jalan lorr.. hinggat dah compom betoi la, upenya salah, sampai 3kali ronda jalan yang sama..muahahaha kelakar betoi la..huhuu.. jum baca n3 Cik Ai kat SINI tentang pejumpaan kiteorg nih.. Cik Ai dah lama dah publish n3 ni, cuma saya juga yang lambat..maaf ya Cik Ai. agak kebizian sikit. ini pon curi² up n3 tau..muahahaha..

cik ai nak kite jmpa lagi ya.. InsyAllah kalo ada jodoh..hehee
agaknya, lepas ini nk jumpa sapa pulak yerrr??
sapa nk jumpa silalah telepon saya
*ayat supa orang nk jumpa sangat gan dia tuh..muahahaah

komen korang byk sgt belum direply. pelan² saya terjah ya..tima kaseh sudi singgah umah ite yang tak seberapa nih..adiosss :)

image by Instagram

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

41 comments:

Anum said...

sweet memory

are_lin@yu said...

jom t kita jumpa rmai2 plk..hihi

izan mama mia said...

nak p jumpa gak laa ngan cik ai yg scomel tuu..nnnt dh balik utara laa next year..okes...dhn mama qyara sekali..

Mrs Velentine said...

cute deq & ai..cumil

Cik Nur said...

Nur nak jumpa deq....!!
nak..nak..nak...!

Psst..cik ai mmmg cumel kan..manja2 lagi.. :)

Masya said...

seronoknya kamu eh.. selalu jumpe kawan² blog... beruah.. ramai kenalan..

Mimi Azirah said...

untungla dpt jumpe Cik Ai

lelamaisara said...

cik ai memang comil...dq pon comil gak..tapi tak pernah bersua muka lagi...bila nak jumpe dq agaknye...

Nyue said...

bikin nyue jeles la tuu..is ok..nyue dh jumpe dgn cik ai..jap picit pipi ai..heheheh....umuahhh.

kak dq, ble dating kita plak yea???

Deqla manjew said...

ehh.. ape daaa.. citer basi ler.. hahahaa..bile pulak nk jmpe blogger kecik ni dear? :p

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Bestlah dapat jumpa kwn blogger..lily tak pernah jumpa lagi mana² kwn alam maya..

Cinta Misteri said...

DQ nk dtg jb tak??? Hehe...sweet sgt kn, pertemuan mlm lagi tueee

Fieda Rafli said...

olo..tak keluar plk gambar2 kat atas tu..

Cik Aini said...

kehkehkeh
bam2 no..sekeh kang?hahahaha
best jugak jumpa DQ ni..mula2 ai pun malu2 mau gitew lps dah jumpa gelak mau x mau la plak kan.hahahaha
in Shaa Allah ada jodoh pnjg umo kita jumpa lagi..kat mn?biar lah rahsia.hahahhaa boleh gitu?

**kena jumpa jugakk sbb ada sesuatu yg belum tertunai..chewahh ayat bikin kontrobesi kan..

izan mama mia said...

singgah hr selasa

ieda immi said...

memang happening bila jumpe blogger macam nie .. banyak cerita nak cerita ..
macam dah kenal lama kan ;)

ieda immi said...

memang happening bila jumpe blogger macam nie .. banyak cerita nak cerita ..
macam dah kenal lama kan ;)

Dunia Wilma said...

Bestnya dapat jumpa rakan-rakan blogger ^_^

P/S: Dah lama Wilma tak BW di sini ^_^ Sibuk sangat...

Rai Ourkizuna said...

best kan jumpa blogger.. walau pun baru first time jumpa tapi macam da lama kenal hati budi..

Kesuma Angsana said...

hamboi seronok yer dpt jumpa sesama blogger ni

Ema Blog said...

seronokkan bila bertentang mata dgn blogger

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam sis..
hihi..ermm..ramai dah jumpe ngan blogger ai ni.. seronokkan dpt jumpa rakan2 blogger.. :)

Yana Libra said...

hehe..cik ai pun malu2 je kan nak jumpa akak?? hehe~ :P

LYAfrina said...

lya dtg sini lagi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cik ai comel gebu jer :-)

mama said...

best sgt kan dpt jumpa teman2 blogger..mama pun excited bila jumpa mereka..mama dah jumpa 30 ++ blogger dr seluruh malaysia..yg last sekali blogger dr kulim..dia tidur 2 hari kat rumah mama.. :)
bila pula kita dpt jumpa ek?..

intanfirdaus247 said...

wah rajin DQ bertemu geng2 blogger kan! kan..hehe

intanfirdaus247 said...

nnt kita jumpa lak ..heheh..:)

dya bunga said...

bila nk dpt jumpa akak dgn cik ai..hjhihi

dya bunga said...

bila lah dpt jumpa akak dgn cik ai..hihi

mama aryan said...

Dtg s.alam meh jumpa akak ye dq

Chic Na said...

ooo dating eh. ai mmg happening kan & kelakar jugak. huhu..

Dayana Bahar said...


Mcm gambar lama hehe... mmg family gsf ramah tamah belake

Nisah Idham said...

ha bestnye...
hehe awak memang cumel lah ..
(^_~)

kayyana said...

bestnye dpt jumpe blogger kan... hihihi

nik ros said...

seronoknya dapat jumpa blogger yea. kenangan manis tu

IntaNBerliaN said...

jumpa rkn blogger yer... :)

wan nurul hezrina abd halim said...

bestnyer dapat juper aii=)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

best dpt jumpa kwn blogger

Karukord jagau said...

sweetnyaaa..... ^_^

9n0L4 said...

ooooooooo. jumpe cik ai ye. bile kite nk jupe lak. :)