Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, January 10, 2013

Maaf & Aktiviti Tika Lapang


Assalamualaikum semua..

terlebih dahulu, maaf tak terhingga buat semua ya..saya agak kebizian serta masalah tenet yang sangat² gelong..tenet yang sgtlah slow, hampes sguhhh..tak tau kenapa, mgkin dah guna melebihi kouta kot tuh pasai jadi gitu..maaf nahh bukan tak ke umah korang..

dan lagi satu, buat Kak Dieyana, Shida, Cik Nur dan Cik Ai, pemberian korang pon lum dq up n3 sebabnya masalahnya ada di SINI. saya pon xtau cmna nak buat..so, amek masa sikit nk selesaikan semua masalah itu..

arini pulokk, bermulalah pendaftaran semester ketiga saya sebagai seorang pelajar. bertambahlah kebizian saya.,maaf sangat² ya :)

********************************************************
maaf lagik, n3  ini lama suda basinya..hahaa

ok ini pulok nk cite aktiviti kami 2branak
ceritanya satu hari itu, qhayra tak ke sekolah, sebabnya mama cuti,.
slalu cmtuh la, kalo mama cuti dia pon liat sgt nkp tadika.
skg ni tak per lagi..kasi change la gan dia, nanti bila dah betul² sekolah,
dah xder change la yerr..hihii
tgk pic nih..
compom dah tahu dari mana dapatnya kan?? 
yesszzeee, set chicky meal for KFC..

dan hasilnyaaaaaa..
di bawah ini..hehee
kiut kan??
tapi kan mama yang tolong qahyra buat sepenuhnya..
minta tlg gan qhayra, boleh la.
boleh rosakkan saja..hihii

mau taknya, kite suka dia koyakkan kawasan yang ditanda saja..
tengok² abes semua dikoyaknya,
mujur mama sempat tgk kalo tak, tak jadi la bentuk seperti di atas ini..
sabo jelahh..
pic ini pulokk masa kitorg g makan KFC.
sapa arr posing 2branakk..huhuu
pegang tangan mama semahu-mahunya..
ntah kenapa gan dia ntah..
huhuu

note : apabila saya free saya ke umah korang oke,
semalam dah minta cuti gan Big Boss GSFianzz
Alhamdulillah diluluskan..yeaahhhh.

pic by : Instagram

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

28 comments:

CikZaniff said...

comel umah tu..buat hiasan..comel jugak tuan empunya & qahyra.:)

♥ Wina ♥ said...

wah..Kira mesti suke nie..harus grab dekat KFC :)

Masya said...

bgslah kalau dapat art yg mcm ni.. minda dia org pun berfikir..

Deqla manjew said...

wahh kiutnye rumah.. nk beli rumah tu bole.. siap dgn hang kebun sekali tu..hihihi... kuota dah limit p la byq cik kak oitt...huhuhu..amboiii siap mintak cuti kat bos.. camne la bos bole bg cuti tu.. :p

zila manaf said...

adik kami dah ada 4 koleksi hehe

lia said...

alololoooo sweet nyer anak dara posing dgn mama...

are_lin@yu said...

hihi..nak buat geno kan..bukan salah dq tu..hihi

Cik Nur said...

wahh..cantiklah...
mama pula yg excited nak buat rumah tu kan..

hihhihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xper dulukan mn yg penting

lelamaisara said...

akak tak luluskan cuti dq..hehehhehe...tak pe la dq dulu kan mane yg dulu la ye.....

shidaR said...

deq dah try ke yg shida gtau tu?

intanfirdaus247 said...

hehe..Da..comel ngat aih posing dua beranak nih...awat dia pegang kuat2 tangan mama dia..dia takut mama lari kot..hehe

Mrs Velentine said...

Takpe deq.buat yg penying dulu.ehm comel lah qahyra ni sama mcm deq

CintaZulaikha said...

aishhh, qhayra nih nmpk dewasa lahh...

~MommyAida~ said...

hihihi..sweet je Qhayra n mama berposing..takpe, nanti intenet dah ok, jalan2 lagi k..hihihi

Mimie said...

alahainye cute umah tuh

Arina Shamsul said...

hahaha..minta cuti macam dah satu perkerjaan pulak berblog ni kan dear..kekeke.

dua beranak yang comel :)

Si Matatajam said...

Bagus la aktiviti pasang2 camtu..bebudak mmg suka tu

Yana Libra said...

cam seronoknya benda craft tu..hehe~

Dayana Bahar said...

amboi.. sampai mintak cuti ye..

Cik Aini said...

selamat belajar dan kembali jd pelajar noh.suka la tu cuti boss dah lulus..nti nk soh boss kita tu tarik balik cuti.hehehe
eh..ai ada bg ke..confuse jap nih..hahahaha

Cinta Misteri said...

Kepci mmg takde mainan gwmpak mcm mekdi. Tp mainan2 kepci kbykannya menguji minda.

Cinta Misteri said...

Sweet jer 2 branak ni....

LYAfrina said...

comel... x perasan lak KFC ade ni...
owh.. selamat mjalani pelajar di sem-3 ye...

MAZLIZA ABD RAZAK said...

wah..bestnya

Nisah Idham said...

comel 2 beranak ni ye.. hehe

sHaRiNa eLyaNa said...

mkn kfc heheh

Chic Na said...

macam best je buat rumah craft tu.