Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, January 4, 2013

WW #11 : Saja Suke²

Brand : Avon
Jenama : Scentini

saya sangat suka harumannya..

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

32 comments:

ros_reeza said...

Ros paling suka yang purple cair tu :) manis je baunya..

Mrs Velentine said...

x pena try

Saya Disini said...

bnyknye

Mimie said...

wah bagus de semua koleksi minyak wangi...Scentini

Mrs Lurve said...

byknya beli...

sHaRiNa eLyaNa said...

jual ka ni kak? sha xbrapa suka perfume hehe

sHaRiNa eLyaNa said...

ala..iklan bsmbunyi pla dia

are_lin@yu said...

wahh byknya amk smua ka..hihi

Deqla manjew said...

hmmmmm wangiiii.. (ala2 iklan stacy) hikhik

Masya said...

BAU WANGI DIA OK X??
DAH JOIN JD AHLI TP X PERNAH BELI MINYAK WANGI DIA..

Cik Nur said...

WW...?
Hari ni jumaat la yang...

perghh..dia borong semua tuuu..!
Nur dah lama tak pegi avon..hihihi

MAZLIZA ABD RAZAK said...

wah...grab kesemuanya
lepas ni sepanjang masa wangi la yer (",)

Arina Shamsul said...

wah ni dah tahap borong dah ni dear..hahaha.

camna wangi fofume ni? mama tak pernah hidu..hehehe.

Arina Shamsul said...

dear janji mama nak buatkan assalammualaikum versi mama tu.tunggu ye sayang..uhuhu.tak berkesempatan lagi ni..

norhidana miswan said...

akak dh jarang pakai pefum avon, kebanyakan nyer terlalu lembut utk akak... dulu masa mude remaja selalu akak beli... sejak dh tua ni suke bau yg manis2 mcm buah

Si Matatajam said...

Tu diaaa peminat scentini rupanya..macam bakal adik ipaq M la..dia pun suka..semua dia kumpul

Mia Kassim said...

Salam kenal dan follow.... :)

Nyue said...

akk dq nk bg nyue ke? nyue plak sje2 tnye...ehhehehe

Chic Na said...

amboi. semua kaler dq beli eh. hihi..

CintaZulaikha said...

ingatkan jual...

9n0L4 said...

wangi keeeeee. lame dah tak beli brg avon. :)

mama aryan said...

akak suka far away,tp dah lama tak beli hee

kinara kinatara said...

wah banyak nya kak..nak satu..:)


huhu..kina suka ice sher..:)

sHaRiNa eLyaNa said...

singgah pg..nutri n milk deal :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Wah..banyaknye..blum try lagi kinyak wangi ni..botol tu pun comel..

fieda said...

tak pernah try lagi perfume yg ni..

LYAfrina said...

owhhh..byknyer koleksi

shidaR said...

mst wangi kan :)

Cik Aini said...

wahhh
peminat avon lah ni ekk :)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

saye pernah try yg pink n purple,,memg wangi n sweet sgt2 tau=)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

jual ker hak milik kak deq ni hahaha

Dayana Bahar said...

banyaknye...