Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, February 24, 2013

Nak Stop Berblog

salam semua..

sejak 2, 3 menjak nih byk sgt hal y xdapat dielakkan..so saya nk meyepikan diri dlm dunia blog seketika..harap semua paham kekangan y dialami..bukan sombong taknak kawan gan korang semua..cuma keadaan dan juga masa tak mengizinkan..hamboii ayat dah supe perdana menteri daaaa..hahaa..


insyallah segalanya oke saya kembali semua ke dunia blog semula..komen korang mmg saya simpan..bila saya bkesempatan nanti..insyallah satu persatu komen kalian saya terjah..


smpai ketemua ya..
salam sayang dan rindu buat kalian.
.♥♥♥♥ Mama Qhayra♡♡♡♡


via by android

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

39 comments:

IntaNBerliaN said...

take ur time ye dear mama qhayra.. :-)

nanti dh xbz, jgn lupa menjelma tau.. :-)

Yumida Huda said...

moga segala urusan sis dipermudahkan olehNya.amin.
miss u sis...

jeBateja said...

Babai...semoga segala masalah dpt di selesaikan....

CikZaniff said...

its ok..nanti dh setle smua B'blog ya..:)..rami yg merindu ni

Cik Nur said...

byk2kan rehat ye Deq..
jaga kesihatan..
jaga kandungan...

Kami memahami situasi kamu sayang.. :)

Etuza Ezawarna said...

asalam..memang akan ada masa akan stop berblog, saya dah rasakan tu, pernah sebulan penuh blog Pesona tak ada entry tau...lepas tu terfikir ..eikk apa hal tak larat nak tulis ..biar gambar pun ok bagaikan bercerita,saya faham..so kembalilah bila ada time yang cukup...bye

Etuza Ezawarna said...

asalam..memang akan ada masa akan stop berblog, saya dah rasakan tu, pernah sebulan penuh blog Pesona tak ada entry tau...lepas tu terfikir ..eikk apa hal tak larat nak tulis ..biar gambar pun ok bagaikan bercerita,saya faham..so kembalilah bila ada time yang cukup...bye

Etuza Ezawarna said...

asalam..memang akan ada masa akan stop berblog, saya dah rasakan tu, pernah sebulan penuh blog Pesona tak ada entry tau...lepas tu terfikir ..eikk apa hal tak larat nak tulis ..biar gambar pun ok bagaikan bercerita,saya faham..so kembalilah bila ada time yang cukup...bye

Etuza Ezawarna said...

asalam..memang akan ada masa akan stop berblog, saya dah rasakan tu, pernah sebulan penuh blog Pesona tak ada entry tau...lepas tu terfikir ..eikk apa hal tak larat nak tulis ..biar gambar pun ok bagaikan bercerita,saya faham..so kembalilah bila ada time yang cukup...bye

Etuza Ezawarna said...

asalam..memang akan ada masa akan stop berblog, saya dah rasakan tu, pernah sebulan penuh blog Pesona tak ada entry tau...lepas tu terfikir ..eikk apa hal tak larat nak tulis ..biar gambar pun ok bagaikan bercerita,saya faham..so kembalilah bila ada time yang cukup...bye

Chic Na said...

selamat bercuti DQ. jgn lupakan kami ok. ;)

dya bunga said...

nnti mesti rindu kt akak..

intanfirdaus247 said...

Salam DQ..Dq take care ya...jangan lupa kak intan..:) kak intan always ingat dq...selesaikan apa yg patut dulu..nanti ada masa free baru bw ..:) muahks!

N.Aima K said...

tetap menungguuu!!

Cik Aini said...

xpe..
kitaorg GSF sgt memahami.wahhhh boleh tera tu.hahahaha

take ur time DQ..jgn lelama nti kami rindu..watsap2 hokay :)

norhidana miswan said...

rindu lah akak nk baca cite qhayra nih...

Deqla manjew said...

takpeee.. kami pahammmm... janji wassap2 sokmo tauuu... hihi...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam sis..
huhu..dah settle semua
cpt2 buat comeback ye..
:)

Mrs Velentine said...

ok je deq..nnt barru BW kan..hehe

are_lin@yu said...

take your time dq ;)

Solehah Shamsuddin said...

wahhh igtkn akak btl2 nk stop berblogging td, terkejut solehah baca entry ni

lelamaisara said...

tak pe la dq..akak paham..jage juga kesihatan ok..:)

Masya said...

takpa ada kelapangan bukak blog blk tau.. update entry terkini...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

take ur time ada masa blogging mcm biasa k

Nyue said...

semoga akk terus dalam keadaan baik selalu..jgn lupa nyue k :)

Yana Libra said...

take care kak~~~ :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

singgah khamis

man said...

bz sgt 2

Cho Zila said...

biasalah kdg2 masa tak mengizzinkan.. take yr time.. nanti2 mailer blog akak...

LYAfrina said...

xpela dear.. pasti ada seuatu y lbh pentingkan..selesaikan dulu smua masalah tu.. bla smua dah settle.leh kembali bblog mcm biasa

Karukord jagau said...

x pe....bwk berehat dulu.....ada masa nnt kembali aktif ye

kinara kinatara said...

kina kini kmbali ke duania blog..alaaa..kak nakp mana tu tak ajak...ok kak kina paham..huhu:)


rindu akak:)

elyna mirsada said...

jgn stop lama..nanti ely windu mama qhayra,hehe

Cinta Misteri said...

laaaa kenapa? sekejap jer kannn... so, take your time ok. nnti klau CiM rindu, CiM dtg sini tolong spray perfume

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

singgah rabu

QasehnyaRania said...

selamat hari lahir mama qayra..
tgh preggy ye.. tahniah dari saya :)

take care ye :)

Che Rosliza Che Mat said...

Keadaan yg tidak mengizinkan...nanti dah settle boleh sambung lagi...

9n0L4 said...

amboih, statement maut ni nak stop blog. hehe.

mama aryan said...

take ur time ye..