Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, June 20, 2013

1st Cek From Nuff

Assalamualaikum semua

cerita dah basi bak kata Deqla..tp tetap nk share kat sini..buat pertama kalinya, saya dapat cash out duit hasil berblog..hehee.. saya bukan blogger otai yang pandai menjana kewangan melalui blog..serius mmg tak reti..iklan cpuv pon tak pernah dapat lagi..

pernah dapat kat n3 INI, tapi lain pulok jadinya,,hahaa bukan rezeki kan..xper kalo dah memang rezeki kite tak ke mana kan..satu hari pasti akan dapat jua..yeahhhh
tempek gambo cek yang suda ditunai..ahakszz


selama 3thn berblog, inilah kali pertama cash out..be4 nih saya pernah juga nk cash out, then duk pending jew..tunggu punya tunggu last² dia masuk balik sebagai hasil kite kat nuffnag..saya pon tak tahu cmana nk cash out.. lama lepas tuh try buat lg inilah hasilnya baru berjaya..hihii, almaklumlah tak brapa nk pandai bab² nih..huhuu..opss ini bukan hasil dar CPUV oke, ini hasil dari CPC..tu yang tak banyak tuhhh,,huhuu

Alhamdulillah, cek ini sudah pon ditunai, dah abes suda dimakan..kahkah..n3 ni jer baru kuar siot.. sori la yek korang selalu ke blog kite baca entry yang dah basi..koh..koh..koh..

sekian ^__^

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

27 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

Mrs Velentine said...

wah dah habis dimakan ek..hehe..takpe yang penting berkongsi juga beritanya kan

Mrs Lurve said...

sy msh blm tunaikan lg..sj nak tgu kot2 boleh dpt byk sikit hehehehe..

Rai Ourkizuna said...

best best..benda buat suka suka lepas tu dapat duit..haha..

Nyue said...

ajari nyue jugak akkk...xpandaii la dengan nuffang tuu...

nuha ahmad said...

alhamdulillah rezeki tu sis :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

pasni insyaALLAH lbh bykkan..

Kakzakie said...

Rezeki Syikin berblog. Alhamdulillah..

lia said...

pernah beberapa kali cash out tp kena reject sbb katanyer ic no xde.... geram btol hu3

Cho Zila said...

oklertu.. akakpun baru sekalijer tunaikan mr nuff tu.. sekarangni susah ngat nak lekat.. tapi tk kisahler janji kita seronok berblogkan...

el said...

alhamdulilah rezeki berblogging :)

are_lin@yu said...

alhamdulillah rezeki tahniah dq ;-)

Deqla Manjew said...

haihh asal mention2 nama deqla nih? kohkohkoh...wahh... dah cash out.. boleh la belanjeeee..... hihihi

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam mamaQhayra..Tahniah ya..merasa gak duit NUFF ya...ala sambil berblog dpt gak menjana $$$$

ieda immi said...

alhamdulillah rezeki .. sape nak bg kan ;)

Rosmiza Ali said...

Sikit2 pun rezki jugak kan? Mieza pun tak pernah cashout lagi Nuffnang.. Biarlah, peram kat situ buat pekasam.. Hikhik! ^^,

Rosmiza Ali said...

Klik2 HISHOP! ;)

QueeN TerataI said...

hehehe... ok sgt la tu 3 tahun ada gak 1.. sya ni xde 1 pun.. kihkihkih

jom like page sya.. https://www.facebook.com/QueenTeratai.JSD tq

Kesuma Angsana said...

takpelah sikit pun rezeki juga tu !

Fiza Rahman said...

Tahniah. tgh tunggu cheque dari nuffnang juga nih.

Myra Jay said...

Alhamdulillah rezeki.. biar sikit2 lama membukit

izan mama mia said...

bestnyer dah dapat hasil nuffnang

shasha yacob said...

elok lah tuhh, tahniah, saya nak tunggu 20 henggit lgi, baru lah cek bole cek out. hihih

Chic Na said...

dpt jugak merasa hasil berblog kan..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam Deq's Qienz...

alhamdulillah..ckit2 pun ttp ade..
tahniah :)

MaMa Rey said...

alhamdulillah rezeki berblog..tahniah ya

fairus mohamad noor said...

tahniah..m3h lum merasa lg