Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, June 26, 2013

Baby Sirkulasi 2013

Assalamualaikum semua

semalam cuti, arini baru masuk keja.. sori lambat hapdate + lambat BW.. kihkih.. terus kepada tajuk utama, sebenarnya, sangat ramai tau yg pregnant tahun ini.. oke, yang saya nk share di sini, baru satu bahagian saya, bahagian Sirkulasi, belum lagi satu library.. kalo satu library ramai lagi tau.. lagipon diorg due lebih kurang saya juga..ujung tahun..

setakat lani nak share pic baby sirkulasi sahaja.. coz mereka semua dah deliver pon, saja nak tayang pic baby diorg..semua comel² belaka deh..jum kite layan pic shomel² bb diorg.. mereka semua adalah opismate saya, satu bahagian oke..
memula sekali, deliver 03.01.2013
bb gurl : Dayana Nur Azra berat 3.5kg
 bb kepada Shafizawatie.
kedua, boboy, deliver 16.03.2013
spesial pnya bb nih, coz lahir sama besday saya oke..
nama : Muhammad Aflieq, berat 2.78kg
bb kpd : Aziera
ketiga, deliver 12.05.2013
bb gurl : Aleesya Dania, berat 3.35kg
bb kpd : Chik As.
nak tahu cerita lanjut bolehla ke blog beliau.
keempat, bb gurl juga, deliver 19.06.2013
berat 2.78kg
nama Airis Liyana Sofea
bb kpd Cik Ton
 kalo ikutkan cikton deliver 2 julai, tapi disebabkan ada beberapa masalah y dihadapi so, doctor induce..apapon, Alhamdulilah semuanya selamat..

setakat lani bb boy baru sorang..kalo kalian perasan kitorg semua saling berganti.. y 1st bsalin, lum sempat masuk keja, zira deliver, then, begitula seterusnya..hehee smuanya dah slamat, Chik As n Cik Ton masih lagi dlm bercuti.. iskk berdebar pulok menanti my turn..eee hope semuanya dipermudahkan.. Ameen :)

Insha Allah, nanti saya hapdate Baby Perpustakaan Sultanah Bahiyah 2013. tapi kena tunggu semuanya deliver la termasuk org yang sedang menaip ni.. heheee ^________^
 

warga gsf pon ramai yang pregnant.. hehee, menanti penuh sabar, Kak Dieyana, Big Boss gsf Mama Arina, dan Kak MV.
hope kalian semua sihat sokmo ya :)  

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

19 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

semua comel2 belaka..

Masni Syafie said...

suke tgk baby yang baru lahir...
like n follow you...=)

Nyue said...

comel2 bb tuuu..ee..nyue suka bb yg bru lahir..geramm nyee tgkk..

Masha Meisters said...

aiyooo...chomelllll sesangat la kan....
wish mama qhayra pun dapat baby comel :-)

el said...

rmi yg sama bulan ngan anak2 el
anak el yg sulung 19/5
no. 2 lak 1/1
yg last 28/3

target nak 4 org..tak tau lah ada rezeki ke x..plan nak dpt bb bulan 2 heheh sbb mak paknya lahir bln 4
so dah ada 1345..tggl bln 2 xde hahahaha

smoga semua berjalan dgn baik dan lancar dan selamat ea

Syima ~Mama Kyra~ said...

Sonoknya tgk org dpt baby..kita je lum ada rezeki lg..huhu

Syima ~Mama Kyra~ said...

Sonoknya tgk org dpt baby..kita je lum ada rezeki lg..huhu

Cik Nur™ said...

Due dekat2 ramailah yg bcuti nanti yea.. :)

Nora Karim said...

alololo... comeinya baby-baby ni... geram tgk..!

Lily@MamaZaraZareef said...

alalalala..cumei2 sumenye...yg no-3 tu pon special gak sbb sama bday ngan akak..hehehehe

Deqla Manjew said...

comel2 smuanya... nk culik sorang boleh? hihi

are_lin@yu said...

cmelnya bby ni.grm tgk..nti adk qhayra plk.hehe..thniah buat semua ;-)

Fiza Rahman said...

Comelnya.

Myra Jay said...

Comelnyerrrrr baby... dan thniah buat warga GSF :)

Arina Shamsul said...

anyonyonyo..comey2 belaka..

lepas ni turn kamu pulak dulu dear,baru kak dayana kan? baru mama pas tu mv..kita baris elok2 ye..hahaha.


Arina Shamsul said...

semoga dipermudahkan semuanya buat kita dear..
mudah dan selamat..amin~

aReLaN said...

meriah betul tahun ni kan.huhuhu

Tihara said...

bestnya kalau akak tumpang sekaki, moga semuanya berjalan lancar, insha Allah :)

Chic Na said...

kecik2 dah ramai kawan sebaya nih.. bestnyaaa..