Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, June 24, 2013

BookMark From Busyra

Assalamualaikum semua


Alhamdulillah rezeki berblog, banyak adiah, pemberian kenangan yang saya dapat sepanjang berblog..buktinya kalian boleh baca di entry SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, dan banyak lagi, cuma dah tak larat nk view satu persatu n copy paste link kat entry ni..heheehee..ramai blogger yang ramah tamah..seronok berkenalan gan kalian semua..

gift kali ni berupa bookmark, saya dapat daripada pemilik blog Busyra Takiyudin, bersama nota yang kecik seperti image di ats..boleh klik image tuk tumbesarannya.. ekceli tuk dapatkan bookmark nih, bukannya join segmen blog beliau, cuma saya perlu komen je satu entry yang beliau buat, then komen lagi satu entry yang saya suke..hehehee..cam gitu lah..sy cuba, try test jew, tak sangka terpilih juga..itula namanya rezeki.hehee

Adek Busyra ni orang kedah juga,.cuma dia agak jauh sikit gan saya,.saya area Alor Setar --> Changlun, tapi beliau area Pendang..kitorg belum bkesempatan lagi nk jumpa..bila masanya saya pon xtau..insha Allah, kalo ader jodoh jumpa la kite..hehee

apapon terima kaseh banyak yer dik, atas pemberian dan tanda persahabatan kite di alam maya..insha Allah, smg persahabatan ini terus kekal hingga ke syurga :)

sekian ^_^ 

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

18 comments:

Adlin Mohamad said...

dulu mmg suka join contest skang suam2 kuku dah hehe

Syima ~Mama Kyra~ said...

Tahniah..kita dah lama x join giveway dan contest kt blog ni..dulu rajin..skrg dah pencen..hehe

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

lia said...

sweet nyer bookmark tu

Fiza Rahman said...

Cute bookmark tu. Tahniah.

potia casadelarossa said...

tahniah... besar nilai sebuah persahabatan... penanda buku tu just simbolik je

Deqla Manjew said...

yeayy.. kite punye sama la..kaler merah..hihi...

NoEn said...

cutenya...alhamdulillah rezeki

aReLaN said...

hohoho..memang untung ramai kawan blogger kan.

Cik Nur™ said...

Nur pun dapat, belum up entry lagi... :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Alhamdulillah..rezeki..~

Nyue said...

wowow..bestnyee dpt bookmark..huhuhu...simple caranya//nyue terlepas peluang tu..jarang2 on9 dh skang nie...

tahniah akk

Rosmiza Ali said...

Murah rezeki sejak berblog ni kan dear? Dapat jumpa kawan2 blogger yang ramah tamah & murah hati semuanya.. =)

Lily@MamaZaraZareef said...

Dpt hadiah tanda persahabatan hasil berblog..mesti seronok kan..:-)

Tihara said...

alhamdulillah comel bookmark nya kan :)

Busyra Bt Takiyudin said...

Ya. till jannah. :) terima kaseh smpai buat entri lagi.. terharu,.
inshaAllah ada msa yg nanti kita jumpa. tp tak tau bila. hehe.

Nora Karim said...

alhamdulillah rezeki berblog... :D

Chic Na said...

comelnya bookmark tu..