Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, June 9, 2013

CPUV yang Pertama

Assalamualaikum semua..

arini nak share BE saya yang pertama..
sila lah lihat image di bawahhh dengan penuh teliti..
nampak tak..nampak tak??
 kalo tak nampak silalah klik image tuk tumbesarannya..

sedey you all..
sememangnya ia bukan rezeki saya lol..
ko tgk datenya 22 Mac 2013
masa tuh sy tak aktif berblog..

mengalami alahan sampai nk tgk blog pon boleh dehh..
mmg terlepas pandang sama sekali..huhuu 
alahaii naseb..xper arap lepas ini ader lagi la kan..

kalo dah mmg rezeki kite tak kemana kan??
so, senyum xperlu kata apa² 
^_____________________^

ha tu diaa..


sekian

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

14 comments:

izan mama mia said...

mmg akak pun dapat dah siap kredit ..huhuhu

Mama Adam said...

lain kali, ada la rezeki lagi =)

cik amal said...

mesti ada punya rezekii.. in sha allah :)

Cik Nur™ said...

sabar..lepas ni melimpah ruah lagi rezeki deq.. :)

ieedaz @ mama_isha said...

Xpela..xde rezki.. insyallah akan dtg pasti ade k.. mama isha lame x singgah cni, samela kite kena alahan xleh update blog..hhehe

Etuza Ezawarna said...

ala macamana nak dapat tu ada ke teknik..sebab ada jg nufang kat blog saya, info yg saya dapat pasang ja iklan tu akan dapat Bonus...ada ke cara ...

intanfirdaus247 said...

salam dq.:) xpa..rezeki untuk dq pasti ada..:))

mama aryan said...

insha Allah..nanti akan ada rezeki lg

Deqla Manjew said...

skng ni dah xde alahan ke dq? dah mula berblog kembali ni.. alhamdulillah..seronok tgk dq kembali berblog.. ;)

nuha ahmad said...

takpe mama ada rezeki lain tu :)

Kesuma Angsana said...

rezeki juga tu !

QasehnyaRania said...

xlist nuffnang dah tahu kan

wan nurul hezrina abd halim said...

adalah rezeki baby nnt..sbr ek..

fieda said...

takper nanti mesti dpt lagi