Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, June 16, 2013

Gift Hari Ibu From Cik Qhayra

Assalamualaikum semua..


 gift Hari Ibu tuk Mama

Sempena ari ibu yang lalu.. kak long balik je dr sekolah, terus jerit panggil "mamaaaaaa, selamat hari ibu.." ha tu dia..puaihhh..terharu mama.. of kos mama ucap "terima kaseh, kakLong mama" sambil cium dia.."muuaaahhhhhh". tertulis nama beliau di kad tersebut.itu mmg tulisan dia. tapi tulisan "selamat hari ibu" saya tak sute sapa yang tulis, cikgunya barangkali..sweet kan :)

tapi kan aritu dari opis lagi, mmg saya ada borak dah gan opismate, katanya japg balik mesti dapat kad ucapan hari ibu,.ha ternyata benar..bukan kad saja oke tapi ni dapat gift lagi.(image seperti di atas).fuhh, terima kaseh tak terhingga buat cikgu kak long.. kalo bukan kerana mereka, mana lah nk pandai ank mama yang sorang nih kan..hehee

 kek y dibeli ayong, puaih mkn..huhuu

2hr be4 tuh, dah belikan kek dah pon..kek tuh ayong y belikan..memula tuh, saya ank branak singgah fairy coz mr. papa nak beli donut..bila dah masuk kedai kek, besalah cik Qhyara kite nih, compom la nak beli kek kan..so mr. papa belikan dia kek yang kecik (image di bawah)..bila balik di kampung semua anak buah ader..errmm mana la nk cukup..saya pon tak tahu y anak buah, anak kakak y sulung, mmg gemar kek..compom la kek kecik mone tuh tak cukup..so nak tak, esoknya beli lain la..

dah kebetulan, hari ibu pulok, elok sangat la kan..hehee opssss, sebenarnya, hari ibu tak ader hari oke,. hari ibu adalah hari²..hehee, sebab tuh ayat atas kek tuh tertulis " Hari² Hari IBU"..hehee


ini dia kek kecik mone Cik Qhayra.

sekian ^_^
image by Instagram

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

12 comments:

Arina Shamsul said...

semoga jadi seorang ibu yg mithali dear :)
comel2 kek tu :)

Etuza Ezawarna said...

selamat hari bapa juga hari ini 16hb Jun. apapun tahniah menjadi ibu yg terbaik..

QasehnyaRania said...

cute je kek tu
ada lagi tak.hihi
jaga diri ye :)

Cik Nur™ said...

alololo..sweetnya kaklong. :)

Azian Elias said...

Assalam...


Masyallahh...so cute...

Chic Na said...

kak long suka makan kek eh.. hehe.. sweetnya dpt kad & hadiah dari anak.. ;)

nik ros said...

alahai sweet sgt dia. siap ada kek lagi tu..hehe

Deqla Manjew said...

wahh so sweet la kaklong..kompom2 terharu meleleh ayaq idong hang kan dq? hihi.. selmt hari ibu.. eh bole wish lg kan? ;p

mama aryan said...

mesti seronokkan dapat kad mcm tu dr anak2, akak pun mcm tu la

Kesuma Angsana said...

amboi seronoklah yer !

Mimi Azirah said...

mesti seronokkan dt hadiah drp anak

Si Matatajam said...

Sweetnya kak long Qhayra