Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, June 21, 2013

Keyword Harini

Assalamualaikum semua


nahhh tempek dulu printscreen keyword yang dicari.

muahhaahha lawak kan..sabo jelahh.

eh nak tanya korang ader ke nama produk "Maharany" tuh di pasaran??
ini bukan kali pertama yang diorg search nama tuh..
selalu juga saya dapat keyword ini..huhuu



sekian ^_^

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

18 comments:

Adlin Mohamad said...

kita pernah gak klik keywood popular kat nuff tu xde kosong kekekek ..

fieda said...

hihi..tak senonoh keyword tu kan

♥ Wina ♥ said...

mmg nak gelak tgk keywords nie kdg² ade yang melampau-lampau :)

Deqla Manjew said...

keyword kedua yg paling tak menahan tu...hahhahhaaa... gatal betol la depa nih... ;p

maharany? erkk.. pil maharani kot yg depa search tu..

are_lin@yu said...

aduhai tak menahan yg mamaku tu blh jgk gtu erh.hahaha...maharany mcm pnh dgr..tp xtaula produk apa

lelamaisara said...

hahha..memang lawak..entah ape2 aje...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam Deq's Qienz ..

hihi..mcm2 hasil carian ye..
siap baju jarang segala bagai.. muahaha..

rasanye yg tu PIL MAHARANI kut..
mmg ada produk ni di pasaran

Mrs Velentine said...

hahahaha..keyword

QasehnyaRania said...

apa punya la org tu mencari ye.aduhai..
*tak pa la nak buat camno :)

sihat ke

nuha ahmad said...

tu lahh kadang kadang keyword ni pelikpelik kan sis ? hehe

Rosmiza Ali said...

Hehehe.. Macam pernah dengar nama produk maharani.. Tapi tak sure pulak betul ke ada or tak.. Huhuhu~~

cik amal said...

hahahahaha
entah ape2 jer

MaMa Rey said...

adeh..mcm2 orang cari kan..

Cik Nur™ said...

pelik2 la keyword kan..kadang2 gelak seseorg dibuatnya...hahaha

Chic Na said...

kemain lagi keywords yg dua tu. hikhik..

intanfirdaus247 said...

akakakak..adeh ntah apa2 la diorang ni kan...
alau pil maharani tu ada la...tataulah yg maharany tu apa

Miszyuyu said...

hai sy datang dari contest http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html .. jom join ramai2 :")

mama aryan said...

macam2 keyword yg ada kan