Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, July 2, 2013

Harini Sial


Assalamualaikum semua..

mmg agak sial arini..
komen korang yang berpuluh-puluh tu, aku terdelete
sangat la tak dak mood..
post entry ini terus log out..
menyampah betul.
bila kepala serabut gini la jadinya..
so, BW lepas semuanya oke..

sekian

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

21 comments:

Fiza Rahman said...

Sabar sis. Memang frust klo terdelete komen. Sabar yer.

norhidana miswan said...

sbr dik sbr, jgn stress2.... kadang tak sengaja kan

ros_reeza said...

alamak, sayangnya terdelete.. sabar ye..

Deqla Manjew said...

laa..sygnyeeee.... habis la smua komen... ? huhu... mmg penah gak jadi kes mcm ni.. tp naseb baik deqla tick 1 je time tu.. so terdelete pun 1 je la.. patotnya button delete tu letak jauh2 dari button publish kan.kan..

psstt.. x baik ckp sial wlu dlm blog.. dq tu mengandung so xmo stress2 na... huhuhu...

Adlin Mohamad said...

sabar yea ...

Si Matatajam said...

Alahai DQ cayang Sabaq bebanyak na..takmo sial2 tu...

are_lin@yu said...

sabar ya dq..huhu..byk2 rht k..

Cik Aini said...

sabar..
sabar ye DQ...Tuhan syg org2 yg sabar nih :)
senyum2..

Lily@MamaZaraZareef said...

alahaiii..nape ni..tensen dgn blog yek..tarik nafas pjg2 k..=)

Cik Nur™ said...

kenapa serabut2 ni...
tenang2 deq...

Rosmiza Ali said...

Jangan cakap macam tu dear.. Tak baik tau.. Hari-hari yang Allah kurniakan untuk kita ni sepatutnya kita syukurinya tak kira apa jua dugaan & cabarannya.. Bukan mengeluarkan perkataan2 tak elok macam ni.. Banyakkan bersabar bila ditimpa masalah.. Bila2 pun boleh dapat komen dari kitorang.. Maaf kalau kata-kata Mieza ni menyinggung perasaan dear.. Mieza ni pun takdelah baik mana.. Cuma menasihati sekadar yang Mieza mampu.. Sama2 kita beristighfar ye.. =)

aReLaN said...

sabar la ye. BW pelan2 la ye.

lelamaisara said...

lor....jgn la marah2 dik..sbaq ea...:)

nik ros said...

mmg syg la kalau terdelete kan. sabar jea la yea.

9n0L4 said...

sabor ye dq. bykkan igt baby dlm perut tu. :)

QasehnyaRania said...

Nape ni

LYAfrina said...

byk2 bsabar ye...

Chic Na said...

next time hati2 ye.. ;)

mama aryan said...

sabar ye..kalu dah terdelete tu nak buat mcm mana kan..xper

Yana Libra said...

sabar je la ye kak.. senyum selalu :)

dya bunga said...

byk an bersabar ye sis..xelok mrh2..