Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, February 24, 2014

Pemenang "Contest Carian Nama Bayi"


Assalamualaikum semua..

memandangkan arini agak rajin nak hapdate belog, so kite nk buat pengumuman pemenang bagi "Contest Carian Nama Bayi" yang bertarikh 19 Julai 2013 yang lalu..
Nama yang menjadi pilihan saya n suami, seperti yang anda sedia maklum ialah NurDhiya Qaireena. so nama ini mmg ada dlm list nama baby saya.. kebetulan ada juga rakan² blog yang bg idea nama "Qaireena". jadi nama tersebut mjadi pilihan kami..
pemenang yang dimaksudkan ialah DeqLa, sebabnya dia merupakan orang terpantas memberi cadangan nama tersebut..kriteria pemilihan adalah berdasarkan siapa terpantas..so, deqla org yang terpantas
sila klik image tuk tumbesaran
korang tgk sendiri byk cadangan dr beliau..hehee..bersemangat deqla join contest kite..hehee :D
kepada korang² y lain jgn sedih ini mugkin rezeki deqla..lain kali korang cuba lagi yer..
note : hadiah deqla kita dah pos, dah trima ke blum ntah puan empunya badan..sila komen sikit..hehee :D

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

10 comments:

Solehah Shamsuddin said...

Wah, pandai kak Deqla bg nme ye. Comel je nama tu :)

mizz miaizzati said...

sedapnye nama tuu... pandai sapa yang pilih tuu

Nurzakiah Hanum said...

sedap nama tue

Chic Na said...

hai DQ.. rindunyaaa..

alalaaa cikna tak sempat join pun contest ni.. apepun tahniah untuk deqla.. baby sihat? :)

Deqla Manjew said...

ehh deqla menang yer? haha.. buat2 xtau lah pulak kan.. byk kan cadangan nama deqla bg.. serius mmg suka cari nama2 bayi nih.. nk tau apa maksudnya.. xperlah lom rezeki utk deqla bg nama kat baby sendiri, baby org lain pun buleh. heee.. oppsss.. hadiah sebnrnya dah dpt minggu lps lagi.. tp x smpt nk bgtau dq.. lama x on9 wassap.. entah xtau x leh masok dah..kene donlod baru gamaknya..thanks tau utk hadiah tu.. dah snap pic hadiah tp lom up entri lagi.. :)

Cik Nur™ said...

lepas ni tgk qaireena mesti teringat deqla. :)

apapun, tahniah deqla.. :)

izan mama mia said...

tahniah deqla

Cho Zila said...

memang cantik namatu .. patutler menang...

Cik Aini said...

wahhhh
tahniah deqla :)

bila la kita nk jumpa lagi no..boleh tgk baby bam bam tu :)

Fiza Rahman said...

Tahniah deqla. Sedap nama baby.