Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, March 16, 2014

Suda Silap Taip Tahun Maaa..!!

Assalamualaikum 
sahabat² di alam maya.. 

dalam entry INI,
saya sudah tersalah taip tarikh la..
mujur ada rakan² blogger yang alert dengan perkara tersebut.. 



terima kaseh kepada Kayyana dan Nazayiena Ayiena yang membuat teguran secara berhemah dan bersopan.. hehee lawak..lawakkk..
boleh baca komen yang diorg berikan..
kalo tak nampak silalah besarkan image tersebut..


 korang tgk sendiri apa kite tulis..

ada kepunca bsalin 2014, adeyyy very the venggong la..
kalo 2014, skg ni tgh mengandung lagi derrrr..sabo jelahh
kite bersalin ank kedua kite 22 September 2013 oke..
oke pembetulan suda dbuat..
so korang jangan pelik dan hairan lagi yerrr..
sekali lagi kite nak berterima kaseh buat akak berdua tadi.
tanpa teguran kalian, mmg kesuda daku tidak perasan..hihii :D
kite nak up entry Alkisah Baby Dhiya, tapi belum berkesempatan lagi..
agak bizi sikit la..so korang tunggu ek..

adiossss ^_^ 

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

14 comments:

Lily@MamaZaraZareef said...

salam..dah kembali aktif bebrlog ye..alhamudlillah..leh baca balik kisah2 kakak qhayra ngan adik die nnti..mesti dah besar kan baby..hihihi

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Deq's Qienz..kdg2 k.atie pon trsilap taip gak..hehe sibbaek ada yg perasan yer.


p/s:Ada FB tak kwn Deq's Qienz tu..blh k.atie pm dia(^_^)

Chic Na said...

prihatin nya kawan kita 2 org tu.. huhu..

DQ, happy birthday!! all the best ya.. ;)

Kakzakie said...

Alahai... biasalah bab tarikh ni. Kakak pun kadang tersilap tulis tahun. Lagi-lagi kalau baru masuk tahun baru masih tertulis tahun sebelumnya...

Fiza Rahman said...

Kesilapan yg tak disengajakan ...hehehe...

QasehnyaRania said...

biasa la tu.
mcm saya ramai yg tegur jugak sbb saya selalunya akan update tentang ttc saya selepas setahun.so, tarikh mmg saya guna msa yg dibuat. contohnya ttc buat thn 2012.entry sy akan buat tahun 2013
ramai yg bc entry kata saya salah taip tahun.hihi. sebenarnya tak pon.dorng keliru

kayyana said...

hihihi.. ape salahnye kan kalau ade rezeki lagi tahun ni.. hihii

Ema Johari said...

terlajak taip ke...hehehe..

Yana Libra said...

silap tulis ke kak..huhu..sy baru sempat bukak blog ni..hehe~

Myra Jay said...

Hheeee, biasalah tu kadang kita ter type error ;D

Deqla Manjew said...

normal la tu kalo tersilap.. sbb kita dah masok tahun 2014 so ingat tahun 2014 jer la..hihi.. mujur ada yg alert..

Mimi Azirah said...

hehehe....abaikan aje la..

Cik Aini said...

kekeke..kdg2 mmg mcm tu kan..xpelah ngandung lg lah Dq..hehehe

aizamia3 said...

ada ketikanya dah habis baca/edit sebelum di post tapi bila dah post ada jugak typo..